Представники кафедри військової підготовки взяли участь у V ювілейному обласному фестивалі «Сила нескорених»

09 жовтня 2021 року представники кафедри військової підготовки взяли участь у V ювілейному обласному фестивалі «Сила нескорених», присвяченому Дню захисників та захисниць України та 78-ї річниці визволення міста Дніпро від німецько-фашистських загарбників. 

Організатором заходу виступив Центр народної творчості «Дивокрай» за підтримки обласної влади, командування гарнізону, ветеранів і громадськості. Фестиваль об'єднав всіх, хто захищає Україну, хто підтримує наших захисників та справжніх патріотів, хто готує та готується бути її захисником. В програмі фестивалю було передбачено реконструкції епізоду боїв АТО/ООС та  Другої світової війни, виставка військової та ретротехніки, авіаційне шоу, виступи військових оркестрів, кінного клубу, кінопокази, майстер-класи тощо. Гості заходу мали можливість смакувати солдатську їжу від військових кухарів, а молодь – дізнатися про можливості навчання у вищих військових навчальних закладах та проходження строкової служби та за контрактом у підрозділах Збройних Сил України.

Викладачі та курсанти кафедри військової підготовки разом з ректором УМСФ Бочаровим Д.О. та проректором з адміністративно-господарчої роботи  Гуменюком В.Є. гідно представили наш виш, розповіли про військові спеціальності, за якими здійснюється підготовка на кафедрі, продемонстрували зразки бойового та маскувального спорядженя, надали можливість усім бажаючим потримати в руках стрілецьку зброю.