ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ ПОСЛА ТУРЕЦЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В УКРАЇНІ ДО УНІВЕРСИТЕТУ

13 вересня 2021 року до Університету митної справи та фінансів завітала поважна делегація у складі Надзвичайного і Повноважного Посла Турецької Республіки в Україні Й.В. пана Ягмура Ахмет Гюльдере (H.E. Mr. Yağmur Ahmet Güldere), Радника внутрішніх справ та безпеки Посольства пана Ергюна Чебечі (Mr. Ergün Cebeci), другого секретаря Посольства пані Айше Айдогду (Mrs. Ayşe Aydoğdu) та Генерального Директора туристичної компанії «ANEX Tour» в Україні пана Ілкер Адігюзеля (Mr. İlker Adıgüzel).

Під час офіційного візиту делегати зустрілись з ректором Університету паном Дмитром О. Бочаровим, першим проректором, Головою Вченої ради, проф. Віктором В. Ченцовим, директором Українсько-Арабського центру паном Іядом Елрозі та начальником відділу міжнародних зв’язків паном Віталієм М. Разживіним.

Під час зустрічі гості заходу взяли участь у екскурсійному турі Університетом, під час якого ознайомились з науковим та культурним життям закладу: оновленими Експозиціями «Митниця», «Валюти Світу», проєктом «Формений одяг» відкритого на базі Музею митної справи. Керівництвом Університету був представлений інтернаціональний напрям діяльності, міжнародні Центри та Partnership Flag Gallery - галерея прапорів країн, ЗВО яких є партнерами УМСФ.

По завершенню екскурсійної частини було організовано перемовини між керівництвом Університету та шановними делегатами Турецької Республіки, присвячені питанням розвитку партнерства між закладами вищої освіти Туреччини та України у галузі освіти та культури, перспектив і можливостей у рамках співпраці, участі у міжнародних  проєктних ініціативах та програмах стажувань для здобувачів вищої освіти Турецької Республіки та України.

Університет митної справи та фінансів висловлює свою подяку Посольству Турецької Республіки в Україні, туристичній компанії «ANEX Tour» та всім учасникам за підготовку та участь в урочистій зустрічі офіційної делегації.