УМСФ ТА КЗО ДМР «НВО № 136 КЛАСИЧНА ГІМНАЗІЯ ІМ. КИРИЛА І МЕФОДІЯ» РАЗОМ В ОСВІТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ

22 березня 2023 року на базі Університету митної справи та фінансів відбулась офіційна зустріч між ректором УМСФ Д.О. Бочаровим, директором ННІ права та міжнародно-правових відносин В.В. Ліпинським та завідувачем кафедри міжнародного права С.М Перепьолкіним із директором Комунального закладу освіти ДМР «НВО № 136 класична гімназія ім. Кирила і Мефодія» Н.В. Євсевською, заступником директора з навчально-виховної роботи Т.С. Ярмоленко та керівником кафедри STEM – освіти, вчителем біології Т.С. Башмаковою. Під час зустрічі відбулось підписання Договору та Меморандуму про співпрацю, а також обговорено перспективи такої співпраці в майбутньому.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право». Запрошуємо всіх бажаючих на профорієнтаційну екскурсію Університетом митної справи та фінансів.   

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)