День відкритих дверей в онлайн-форматі для випускників ліцею №17 Павлоградської міської ради

 17 березня представники  кафедри  гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей провели День відкритих дверей в онлайн-форматі для випускників ліцею №17 Павлоградської міської ради. Почесними гостями заходу стали: декан Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин, доктор юридичних наук Ліпинський Владислав Віталійович; завідувачка кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей, доктор філологічних наук Калашнікова Ольга Леонідівна;  відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат економічних наук, доцент Тараненко Вікторія Євгенівна. До зустрічі долучилися й студенти: представники студпарламенту та першокурсники групи ІК22-1 (усього були присутні 40 осіб).

Під час заходу було представлено структуру Університету митної справи та фінансів, перелік спеціальностей факультету, переваги навчання та презентацію нової спеціальності 034"Культурологія" ("Експертиза культурних цінностей"). Студенти розповіли про власні враження, можливості самореалізації та участі в житті університету. Після чого відповідальний секретар приймальної комісії допомогла випускникам розібратися з нюансами вступу до ВНЗ у 2023 році й радо відповіла на всі запитання, що турбували майбутніх абітурієнтів. 

Традиційно, як це буває в УМСФ, ділова зустріч одразу наповнилася дружньою, душевною атмосферою та допомогла одинадцятикласникам дізнатися багато корисної інформації. Тож бажаємо їм вдалої здачі НМТ і чекаємо в лавах наших студентів!