УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА МИТНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В РОБОТІ ВСЕСВІТНЬОЇ МИТНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

За запрошенням від Міжнародної мережі митних університетів (International Network of Customs Universities (INCU) 22 – 24 лютого та 27 – 28 лютого 2023 року завідуюча кафедрою публічного управління та митного адміністрування Антонова Ольга та професор кафедри Квеліашвілі Ірина узяли участь у якості спостерігачів від Університету митної справи та фінансів у роботі 14 сесії Комітету з розбудови потенціалу Всесвітньої Митної організації (ВМО/WCO) та 22 сесії Підкомітету з доброчесності, яка проходила в штаб-квартирі ВМО в Брюсселі в змішаному форматі.

Завдяки можливості дистанційної участі через онлайн-платформу викладачі заслухали звіти представників різних країн та стали свідками обміну досвідом провадження успішних практик з попередження корупційних ризиків в митному адмініструванні таких країн, як Гана, Ямайка, Малаві, Сьєрра-Леоне, Танзанія. Ці матеріали обов’язково будуть використані кафедрою у викладанні митних дисциплін та професійної етики.

Щиро дякуємо нашим колегам з Міжнародної мережі митних університетів за корисний досвід та можливість долучитися до обговорення надзвичайно актуальних проблем в митному адмініструванні! 

Невимовна вдячність усім представникам-членам ВМО за підтримку зусиль України у відстоюванні незалежності та суверенності її територій!

Сподіваємося на продовження спільної співпраці!