ЗИМОВА ОНЛАЙН-ШКОЛА «УКРАЇНА НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОАТЛАНТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ»

15-17 лютого 2023 року студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» взяли участь у Другій зимовій онлайн-школі з начального курсу «Україна на шляху до євроатлантичної спільноти». Під час проведення заходу його учасники мали можливість прослухати та обговорити доповіді фахівців в галузі міжнародного права, міжнародних відносин, дипломатичної діяльності та міжнародної безпеки з різних тем євроатлантичної інтеграції України. Найбільшу зацікавленість учасників онлайн-школи викликали доповіді А. Клименко («Україна і НАТО: морський вимір. На досвіді моніторингу 2014 – 2023 років») та С. Федуняка («Євроатлантична інтеграція України: чинники і процеси»).

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів Зимової онлайн-школи «Україна на шляху до євроатлантичної спільноти» та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)