Дисципліни циклу професійної підготовки другого (магістерського) рівня вищої освіти

Факультет інноваційних технологій

 

Кафедра комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення

 

Назва вибіркової дисципліни циклу професійної підготовки

1.     

Електронна комерція

2.     

Інтелектуальний аналіз даних_ІПЗ

3.     

Інтелектуальний аналіз даних_КН

4.     

Інтелектуальні системи підтримки прийняття рішень

5.     

Інтернет речей

6.     

Комп'ютерне проектування

7.     

Машинне навчання

8.     

Оптимізація та просування програмних продуктів. Технології SEO

9.     

Основи криптографії

10.  

Програмні та апаратні методи захисту інформації

11.  

Сучасні методи адміністрування розподілених інформаційних систем

12.  

Теорія часових рядів і прогнозування_ІПЗ

13.  

Теорія часових рядів і прогнозування_КН

14.  

Технології просування програмних продуктів. Технології SEO

15.  

Технології хмарних обчислень

16.  

Управління конфігураціями програмного забезпечення

 

Кафедра транспортних технологій  та міжнародної логістики

 

Назва вибіркової дисципліни циклу професійної підготовки

1.     

Інноваційні технології в транспортно-логістичних системах

2.     

Методологія наукових досліджень в транспортно-логістичних системах

3.     

Наукові дослідження в кваліфікаційній роботі магістра

4.     

Обчислювальні методи транспортної логістики

5.     

Оптимізація вантажних операцій в транспортно-логістичних технологіях

6.     

Практикум з кваліфікаційної роботи магістра

7.     

Складська логістика в транспортних технологіях

8.     

Сучасні методи розв’язання задач в транспортних технологіях

9.     

Сучасні методи та системи експлуатації транспортних засобів

10.  

Теорія графів та мережеве планування

 

Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

 

Назва вибіркової дисципліни циклу професійної підготовки

1.     

Використання природних ресурсів у харчових технологіях

2.     

Екологічні підходи до харчових технологій

3.     

Організація харчування військових частин

4.     

Фуд-стайлінг та фотографія для ресторанів