Майбутні фінансисти вивчають дисципліну «Страховий бізнес» в офісі страхової компанії «ПЗУ Україна»

13 жовтня 2021 р. задля опрацювання практичних аспектів з дисципліни «Страховий бізнес» студенти 3 курсу фінансового факультету гр. ФК19-1 разом зі старшим викладачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування Пономарьовою О.Б. та за підтримки Центру фінансової освіти Уніерситету (співкерівник Терещенко Т.Є.) відвідали регіональний офіс ПрАТ «Страхова компанія «ПЗУ Україна» у м. Дніпро. Директор офісу Гезь Олена Володимирівна ознайомила студентів з роботою страхової компанії ПрАТ «ПЗУ Україна», традиції  якої сягають 1803 року, коли в Польщі була заснована перша страхова компанія Powszechny Zakład Ubezpieczeń Spółka Akcyjna (PZU SA).

Під час заняття, студенти мали змогу поглибити свої теоретичні знання з питань механізму страхування, формування ціноутворення в страхуванні,  структури страхового ринку і функцій його учасників, розглянути практичні аспекти щодо формування матеріальних та нематеріальні ресурсів страхової компанії, характеру праці і вимог до професійної компетенції менеджерів страхових організацій, особливостей  організації оплати праці в страховому бізнесі, а також здобути практичні навички щодо процедури укладання договору страхування та обґрунтуванні на конкретних прикладах наявність або відсутність страхового інтересу. 

Заняття виявилось корисним та інформативним для студентів. Такі зустрічі з фахівцями-практиками стали традиційними і надають можливість студентам знайти надійне перше робоче місце, ознайомитися з майбутніми базами практики, а також здобути величезний обсяг нової корисної інформації за фахом.

 

Щиро вдячні за багаторічну співпрацю ПрАТ «СК «ПЗУ Україна»!