Спортивні підсумки січня

З 8 по 16 січня 2024 року в австрійському Міттерзіллі проходив міжнародний тренувальний збір з дзюдо. В ньому приймали участь 902 найкращі спортсмени з 55 країн світу. В їх числі представники дзюдо Дніпропетровщини, які готуються в складі збірної України до перших стартів 2024 року.

Провідний спортсмен нашого вишу, Назар Кулєшов, один з лідерів національної команди у складі збірної України з дзюдо, на цьому зборі, розпочав підготовку до European Open, який відбудеться у лютому в угорському Дьйорі.

18 січня 2024 року завідувач кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки Ірина Луценко прийняла участь в заході: «Онлайн-діалозі з заступником Міністра молоді та спорту України Владиславом Яцуком».

Розглядались питання щодо результатів роботи Міністерства молоді та спорту України в напрямках державної молодіжної політики та утвердження української національної та громадянської ідентичності в 2023 році, а також плани та перспективи на 2024 рік.

20-21 січня 2024 року жіноча та чоловічі збірні Університету митної справи та фінансів з волейболу прийняли участь у відкритому турнірі Дніпровського регіону «Зимовий виклик U-20, 2024».

Дівчата у запеклій боротьбі посіли 2 місце з 9 команд, поступившись спортсменкам Дніпровської дитячо-юнацької школи олімпійського резерву.

Команда хлопців посіла 4 місце з 10 команд. Переможець чоловічого турніру – гравці Українського державного хіміко-технологічного університету.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає наших спортсменів, бажаємо мирного, спортивного року та нових досягнень!

--

З повагою, Ірина Луценко