ОТРИМАННЯ ПРАВНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ - ЦЕ ВІРНИЙ КРОК ДО УСПІШНОЇ КАР'ЄРИ. Шановні абітурієнти!

 

Ми, випускники спеціальності "Право" Каріна КОНОВАЛЬСЬКА та ПЕТРІВСЬКА Руслана, з радістю рекомендуємо вам обирати саме цей навчальний заклад та цю спеціальність для здобуття правничої освіти.

 

Отримавши свою освіту в Університеті митної справи та фінансів, ми переконані у високій якості навчання, яку цей заклад надає. Переваги вивчення права в УМСФ є неоціненними. Студенти нашого університету отримують комплексні знання, практичні навички.

 

Університет митної справи та фінансів піклується про своїх студентів і надає їм всебічну підтримку. Тут функціонують різноманітні студентські організації, які допомагають розвивати лідерські навички та брати участь у соціальних проектах. Крім того, університет надає допомогу в працевлаштуванні випускників. Наші одногрупники успішно працюють в різних сферах, починаючи від митної служби та закінчуючи великими юридичними фірмами та організаціями, судами, органами адвокатури, нотаріату. Вони мають унікальні можливості для розвитку кар'єри в умовах глобалізації та розвитку міжнародних зав’язків у сфері юриспруденції.

 

Університет митної справи та фінансів пропонує студентам широкий спектр можливостей для навчання, досліджень та розвитку. Навчально-науковий інститут права та міжнародних відносин обладнаний відповідно до найсучасніших стандартів, а викладачі – висококваліфікованими професіоналами у своїй галузі.

 

Тому, якщо ви мрієте про кар'єру в галузі права - обирайте Університет митної справи та фінансів та спеціальність "Право". Ми гарантуємо вам високоякісну освіту та безліч можливостей для професійного та особистісного зростання.

 

Студенти і випускники нашої спеціальності - найкращі!

 

Хочеш більше інформації? Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах (Фейсбуці https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/, ТЕЛЕГРАМІ: law_umsf  та Інстаграмі  @law.umsf)!

До зустрічі!