ЧОМУ ВАРТО ПОСТУПАТИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ?

Обираючи спеціальність "Право" в Університеті митної справи та фінансів, студенти отримують унікальну можливість поєднати глибокі знання у сфері юриспруденції з практичними навичками, у тому числі у сфері митної діяльності та фінансів.

ЦЕ НАДАЄ ЇМ КОНКУРЕНТНУ ПЕРЕВАГУ НА РИНКУ ПРАЦІ ТА ВІДКРИВАЄ ШИРОКІ ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УСПІШНОЇ КАР'ЄРИ.

Однією з ключових переваг вибору цієї спеціальності САМЕ В УМСФ є комплексне навчання, що охоплює як глибоку загальнотеоретичну підготовку майбутніх правників (юристи широкого профілю), так і практичні аспекти митної справи та фінансової діяльності. Студенти отримують знання про міжнародне та національне право, що регулює митні процедури, податкову систему, здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Крім того, в Університеті митної справи та фінансів студенти мають можливість пройти стажування та практику в не тільки в судах, у нотаріусів, в адвокатських об’єднаннях, органах прокуратури, але й і  митних органах, банках, юридичних консультативних фірмах та інших установах, де вони можуть застосовувати отримані знання на практиці та здобути цінний досвід роботи.

Завдяки виключній спеціалізації на перетині права, митної справи та фінансів, випускники університету мають унікальні шанси на успішну кар'єру в різних сферах правничої професії. Вони можуть працювати у судах, в органах адвокатури, прокуратури, правоохоронних органах, а також будуть затребуваними, як високоякісні фахівці в митних та податкових органах, юридичних відділах банківських установ, а також у юридичних фірмах, що спеціалізуються на фінансових питаннях.

Отже, обираючи спеціальність "Право" в Університеті митної справи та фінансів, студенти отримують відмінну підготовку для успішної кар'єри в умовах сучасного світу, де цінуються не тільки фахівці, які володіють знаннями з правових питань, але й правники, що мають спеціальні знання правових аспектів митної та фінансової сфер.

Хочеш більше інформації?

Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах

 

ФЕЙСБУК  https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/,

ТЕЛЕГРАМ: law_umsf 

ІНСТАГРАМ  @law.umsf!

До зустрічі!