ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА ФАКУЛЬТЕТУ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

20.05.2023 року в Університеті митної справи та фінансів у рамках Дня відкритих дверей відбувся офлайн День абітурієнта факультету інноваційних технологій, на якому були присутні понад 30 майбутніх вступників.

З вітальним словом виступили ректор УМСФ Дмитро Бочаров  та декан факультету Максим Корнєєв.

Гостей заходу запальним гопаком зустріли учасники народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» (керівник – доцент кафедри транспортних технологій та міжнародної логістики Сергій Жир).

Для майбутніх вступників була проведена екскурсія доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Костянтином Горбом і студентами другого курсу спеціальності «Туризм» Мезенцевою Марією та Дуленком Олександром, де присутні могли ознайомитись з інфраструктурою Університету, музеєм митної справи, експозицією форменого одягу митників різних країн, виставками «Валюти світу», «Монету світу» та «Україна. Валюта», художньою та фотогалереями, аудиторіями міжнародних центрів та митних органів,  навчальними лабораторіями тощо.

Гаранти освітніх програм презентували свої програми «Кібербезпека» (спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації»), «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення», «Графічний дизайн», «Транспортні технології», «Туризм» (спеціальність 242 «Туризм і рекреація»), «Готельно-ресторанна справа».

В.о. завідувача кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій Дмитро Прокопович-Ткаченко представив кафедру військової підготовки. 

На захід була запрошена відповідальний секретар приймальної комісії  УМСФ Вікторія Тараненко, яка розповіла про правила вступу та подачі документів до ЗВО у поточному році.

Абітурієнти та усі присутні змогли задати питання викладачам кафедр, вільно поспілкуватися зі студентами Університету митної справи та фінансів.

 

Ми чекаємо, що незабаром Ви станете членами нашої дружної родини факультету інноваційних технологій! 

 

Наші контакти:

м. Дніпро, вул. В. Вернадського, 2/4, н.к. №1, каб.148 (декан),

149 (деканат);

тел. (056)756-05-97; (050) 021-04-05; (096) 887-53-08