ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

ОБРАВШИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ У ВАС БУДУТЬ ПРОВОДИТИ ЗАНЯТТЯ ВИКЛАДАЧІ, ПРО ЯКИХ ЗНАЄ МІЖНАРОДНА СПІЛЬНОТА І ЯКИХ ЗАПРОШУЮТЬ МІЖНАРОДНІ ОРГАНІЗАЦІЇ !

У складі делегації Європейської Асоціації місцевої демократії (ALDA), доцентка кафедри публічного та приватного права Пилипенко А.А. виступила спікеркою та доповіла про ситуацію як в Україні в цілому, так і безпосередньо в місті Дніпро та в Дніпропетровській області. 

1-3 березня 2023 року у Європейському економічному та соціальному центрі м. Брюссель (Бельгія) проходили заходи до Дня громадянського суспільства. На порядку денному одним з головних питань стояло  продовження підтримки України у важкі часи війни, в якій наша країна відстоює право на свободу вибору шляху подальшого розвитку, захищає своє законне право на державний суверенітет та територіальну цілісність. 

Було також обговорено можливість вступу Університету митної справи та фінансів в Європейську Асоціацію місцевої демократії (ALDA). Це може надати більше можливостей у співпраці університету і кафедри публічного і приватного права з навчальними закладами, які вже є членами ALDA, а також стати підґрунтям для розширення мережі взаємодії з іншими європейськими інституціями.  

Хочеш більше інформації?

Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах:

Фейсбуці https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/,

ТЕЛЕГРАМІ: law_umsf 

Інстаграмі  @law.umsf! 

До зустрічі!