ОСВІТА БЕЗ КОРДОНІВ

Здобуття освіти на спеціальності 293 «Міжнародне право» багатогранне та різноманітне. Воно не обмежується аудиторним навчанням, науково-педагогічним персоналом Університету митної справи та фінансів чи державними кордонами України. Завдяки цьому наші студенти отримують більше можливостей порівняно з іншими здобувачами вищої освіти. Однією з таких можливостей є відвідування лекцій професіоналів-практиків, експертів галузі та зарубіжних лекторів.  

Так, 2 лютого 2023 року студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» взяли участь в онлайн-лекції професора з міжнародних відносин, Військової академії США West Point Роберта Персона на тему «Торг на крові: перешкоди для врегулювання військового конфлікту». Основну увагу під час лекції було зосереджено на таких питаннях: 1) Війна рф проти України; 2) Перешкоди для переговорів та закінчення війни; 3) Ключові фактори, завдяки яким Україна переможе у війні; 4) Вплив США на війну та допомога Україні; 5) Якою буде перемога України у війні.

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів онлайн-лекції Роберта Персона та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)