ВИПУСКНИКИ 2022 Р. ПРО НАВЧАННЯ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 МІЖНАРОДНЕ ПРАВО

Зі спеціальністю 293 «Міжнародне право» в УМСФ визначився ще у 10 класі школи, коли запланував пов’язати свою майбутню професійну діяльність із службою у поліції, зокрема у сфері взаємодії з Інтерполом. Крім вдало підібраної системи навчальних дисциплін, заінтересували можливості паралельного навчання за кордоном і наявність кафедри військової підготовки. Вірю в реалізацію своєї мрії, бо маю якісні знання та набув необхідні для цього професійні навички.

                                                (Данило Баюк, студент ІV курсу)

Спеціальність 293 «Міжнародне право» є однією з найпрестижніших і популярних спеціальностей у системі вищої освіти України. Поєднання теоретичного навчання та практичної діяльності в УМСФ забезпечило отримання належного рівня підготовки в різних сферах майбутньої професійної діяльності. Зокрема, завдяки укладеним Меморандумам про співпрацю з Почесним консульством Латвійської республіки в м. Запоріжжя та Почесним консульством Бразилії в м. Дніпро (http://surl.li/bffti), до переліку баз практики додалися і почесні консульства. Проходження практики на їх базах розширило наші знання про інститут почесних консульств і сприяло поєднанню теоретичних знань із практичною діяльністю.

                                       (Поліна Тростянська, студентка ІV курсу)

Подаючи документи для навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право» мріяла про можливості здійснення професійної діяльності після її завершення на різних правничих посадах в органах прокуратури, судових органах, адвокатурі, нотаріаті тощо. Приємним сюрпризом стала можливість отримання практичних навичок ще під час навчання в рамках діяльності юридичної клініки УМСФ. Разом із досвідченими юристами-практиками і викладачами активно включилась у її роботу. Завдяки цьому отримала цікавий досвід для майбутньої професійної діяльності, зокрема, навички складання та оформлення різноманітних процесуальних документів, а також спілкування з людьми, котрі потребують надання юридичної допомоги.

                                       (Соловйова Марія, студентка ІV курсу)

 

Приєднуйтесь до найкращих!

Запрошуємо до навчання на спеціальність 293 Міжнародне право.

 

Завідувач кафедри міжнародного права УМСФ

Сергій Михайлович Перепьолкін

(+3 8-067-180-49-48)