ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ!

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ - ЦЕ ЯКІСТЬ ВИКЛАДАННЯ ТА ПОЄДНАННЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ І ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ:

  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ ПРОВІДНІ ВЧЕНІ-ЮРИСТИ ТА ПРАВНИКИ УКРАЇНИ;
  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ЮРИСТІВ-ПРАКТИКІВ: АДВОКАТІВ, СУДДІВ, НОТАРІУСІВ, ПРОКУРОРІВ, МИТНИКІВ, ПОДАТКІВЦІВ ТА ІНШИХ ФАХІВЦІВ.



У рамках проекту «Професійні юристи навчають студентів» кафедри публічного та приватного права було продовжено цикл лекцій за участю відомих адвокатів України. За ініціативи завідувача кафедри публічного та приватного права доктора юридичних наук, професора ТЕТЯНИ МІНКИ було запрошено адвоката, арбітражного керуючого, керуючого партнера АО «АДВІС» СЕРГІЯ ВЕСНІНА для проведення лекції зі студентами третього курсу, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» в УМСФ.

 

Адвокат із великим досвідом роботи,  виступив із лекцією «Звернення до адміністративного суду». На лекції СЕРГІЙ ВЕСНІН розповів про особливості звернення до адміністративних судів, звернув увагу на проблемні питання, пов’язані з реалізацією особами свого права на звернення в порядку адміністративного судочинства, поділився власним практичним досвідом. У ході онлайн-зустрічі студенти мали змогу отримати відповіді на важливі питання щодо особливостей написання та подання позовних заяв до суду та реалізації права на звернення.