Блогер з керування особистими фінансами та інвестування

Шановні абітурієнти, сьогодні своїми спогадами про студентське життя хоче з вами поділитися випускниця УМСФ 2016 року за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», а на сьогодні, провідний фахівець по роботі з корпоративними клієнтами в АТ "ПУМБ", фінансовий консультант, блогер з керування особистими фінансами та інвестування Бабенко Юлія. 

 Нові знайомства, друзі, які стають твоєю другою родиною, цікаві лекції, незабутні викладачі, хвилюючі сесії, згуртований відпочинок та смішні історії - студентське життя згадуєш тільки з посмішкою та позитивними емоціями. 

Я ніколи і не здогадувалася, що під час навчання в Університеті моїми найулюбленішими дисциплінами стануть «Банківська система» та «Страхування». Саме вміння викладачів розпалити інтерес до світу фінансів, допомогли мені здобути 3 місце в індивідуальному заліку на Міжнародній студентській олімпіаді зі страхування та управління ризиками. Наша команда з УМСФ гідно представила себе з-поміж 20 команд з різних країн-учасниць. У рідних стінах фінансового факультету нас потім вітали як справжніх героїв.

А яка запальна у нас була "Студентська весна"! Кожного року всі з нетерпінням чекали на це свято творчості. Ми неодноразово здобували перемогу серед усіх ВНЗ нашого міста.

УМСФ - це одна велика родина, яка об'єднує багато студентських поколінь!