Студентські наукові гуртки

На кафедрі організовано два наукових гуртка  «NEW Marketing» та «Молоді маркетологи», які функціонують під керівництвом доцента кафедри маркетингу Семенової Людмили Юріївни та  професора Міщенко Дмитра Анатолійовича.

 На засіданнях гуртків  досліджуються актуальні питання маркетингу:

- маркетингові дослідження;

- маркетингові інновації;

- поведінку споживачів;

- діджитал маркетинг, тощо.

Відвідувати засідання гуртків та отримувати необхідні консультації мають можливість не лише члени гуртків, але і здобувачі вищої освіти інших освітньо-професійних програм.

Основними завданнями діяльності студентських наукових гуртків кафедри маркетингу є:

  • активізація пошукової та навчально-дослідної діяльності студентів із метою забезпечення глибшого і повнішого оволодіння матеріалом, формування навичок самостійного проведення наукових досліджень, застосування творчого підходу до вирішення актуальних проблем, стимулювання пізнавального процесу;
  • розвиток науково-інформаційних умінь, навчання користуванню різноманітними джерелами знань, логічне опрацювання та відтворення потрібної інформації, збагачення загального і професійного світогляду майбутніх фахівців;
  • надання організаційної, методичної та практичної допомоги студентам у реалізації їх творчих ідей та пропозицій;
  • розвиток наукового мислення і аналітичних здібностей;
  • заохочення студентів, які досягли помітних успіхів у роботі предметного гуртка до участі в тематичних студентських олімпіадах, конкурсах наукових проектів, наукових конференціях, симпозіумах, семінарах, круглих столах, інших творчих заходах з публікацією кращих робіт.

Робота наукових гуртків сприяє формуванню у здобувачів вищої освіти таких компетенції:

- проводити самостійні дослідження з найважливіших наукових проблем маркетингу фундаментального і прикладного характеру;

- формувати нові напрями досліджень і розробок;

- формувати плани науково-дослідних робіт, координувати діяльність співвиконавців;

- уміння використовувати надбаний у процесі освіти науковий потенціал з метою усебічного розвитку та практичної реалізації інтелектуального та духовного потенціалу наступних поколінь молодих вчених.

Учасники гуртків приймають участь у міжнародних, всеукраїнських та університетських науково-практичних конференціях. Тези доповідей учасників студентських наукових гуртків публікуються у збірниках матеріалів конференцій, які проходять у м. Дніпрі, м. Харкові, м. Херсоні, м. Чернігові та у багатьох інших містах України.

New Marketing
Молоді маркетологи