Уряд Китайської Народної Республіки надає для громадян України 48 державних стипендій на навчання в 2024/2025 навчальному році

Уряд Китайської Народної Республіки надає для громадян України 48 державних стипендій на навчання в 2024/2025 навчальному році за освітніми рівнями бакалавр, магістр, доктор філософії та на мовне стажування.

Міністерство приймає заявки на отримання державної стипендії уряду Китайської Народної Республіки до 07 січня 2024 року.

Подання заявки

Кандидат на отримання державної стипендії уряду Китайської Народної Республіки має пройти обов’язкову реєстрацію на сайті Китайської стипендіальної ради та створити особистий кабінет. Усі необхідні документи мають бути заповнені (або завантажені) онлайн в особистому кабінеті.

Кандидат повинен заздалегідь звернутися до ЗВО Китаю (до якого планує вступ) та отримати лист-підтвердження від університету про готовність прийняти кандидата на навчання.

Вимоги до кандидата, перелік  необхідних документів та інструкція додається.

До Міністерства освіти і науки України заявка подається в електронному та паперовому форматах (документи надсилаються в обох зазначених форматах) відповідно до Переліку.

В електронному форматі скановані документи (формат PDF) надсилаються на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . У темі листа необхідно зазначити «Стипендії на навчання в КНР 2024».

Подробиці:
https://mon.gov.ua/ua/news/uryad-kitajskoyi-narodnoyi-respubliki-nadaye-dlya-gromadyan-ukrayini-stipendiyi-na-navchannya-v-20242025-navchalnomu-roci