Акредитовано освітньо-наукову програму "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти ухвалене рішення щодо акредитації освітньо-наукової програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з підготовки здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Виданий сертифікат про акредитацію, який дійсний до 01.07.2027 року, свідчить, що освітньо-наукова програма відповідає усім критеріям оцінювання якості освіти і спроможна забезпечити якісну підготовку висококваліфікованих, конкурентноспроможних, інтегрованих у європейський та світовий освітньо-науковий простір фахівців, здатних до створення нових системо утворюючих знань у сфері підприємництва. 

Процес акредитації забезпечувала згуртована та професійна команда науково-педагогічних працівників кафедри підприємництва та економіки підприємства, аспірантура, структурні підрозділи університету, наукова та аспірантська спільнота. Вітаємо усіх з успішним проходженням процедури акредитації ОНП зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за третім (освітньо-науковим) рівнем доктор філософії! Щиро вдячні за плідну співпрацю! 

Пропозиції та рекомендації надані експертною групою та фахівцями галузевої експертної ради дозволили удосконалити освітню програму. Дякуємо експертам за об’єктивність, неупередженість та високу професійність.

Сертифікат