ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА БАЗІ ПОЧЕСНОГО КОНСУЛЬСТВА БРАЗИЛІЇ в м. Дніпро

Здобувачам вищої освіти освітньо-професійної програми «Країнознавство» спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії було проведено практичне заняття на базі Почесного консульство Бразилії в м. Дніпро. Консульство функціонує в місті з 2016 року та покриває консульський округ, який охоплює території Дніпропетровської, Запорізької Черкаської, Кіровоградської областей.

На занятті секретар консульства Тетяна Бондаренко детально й професійно розповіла про напрями й специфіку роботи консульства, серед яких було відмічено розвиток взаємовідносин «Бразилія – Україна» в культурній, економічній та науковій сферах, представлення інтересів Бразилії на території консульського округу.

Здобувачі вищої освіти із зацікавленістю дізнавались про специфіку роботи консульства саме Бразилії, про формальне й документальне супроводження роботи дипломатичної установи. Також здобувачів освіти цікавили питання пов’язані з професійними компетентностями, якими необхідно володіти, щоб здійснювати професійну діяльність в такого роду установах.

Крім того на зазначеному заході студенти – міжнародники мали змогу ознайомитись з основними аспектами міжнародного співробітництва підприємства «Еліксир», яке спеціалізується на виробництві лікувально-профілактичної косметики та біологічних добавок. Менеджер зовнішньоекономічної діяльності Анна Левчук зазначила, що виробництво продукції компанії здійснюється відповідно міжнародним вимогам згідно стандартів ISO 9001:2015, 22000:2005,13485:2019.  Окрім цього начальник виробництва Анна Левчук провела екскурсію виробничими потужностями підприємства.

Здобувачі вищої освіти отримали цінну інформацію про співпрацю вітчизняних виробників з іноземними партнерами, що безперечно знадобиться їм в подальшій професійній діяльності.

Висловлюємо подяку співробітникам Почесного консульства Бразилії в м. Дніпро та компанії «Еліксир» за проведений захід! Сподіваємось на подальше співробітництво!