Відбулась онлайн зустріч з ІТ-компанією ZONE3000!

Центр Інформаційних технологій , який діє на факультеті Інноваційних технологій Університету митної справи та фінансів продовжує свою роботу організацією цікавих і корисних заходів для студентів галузі інформаційні технології.

За сприяння центру кар’єри УМСФ відбулась онлайн зустріч з ІТ-компанією ZONE3000❗️ Спікером була Анастасія Лагода, CS Recruitment Lead компанії ZONE3000 а в минулому студентка УМСФ, яка отримала диплом бакалавра за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки, а потім і ступінь магістра з інженерії програмного забезпечення.

На зустрічі було більше п’ятдесяти гостей, серед яких студенти спеціальностей 122- комп’ютерні науки, 121 - інженерія програмного забезпечення та 125 - кібербезпека та захист інформації а також викладачі кафедр факультету Інноваційних технологій. Анастасія провела онлайн-лекцію на тему «Шлях до оффера», на якій розповіла чому отримання офферу є важливим етапом у професійному житті людини, які перші кроки на цьому шляху та дала поради, які допоможуть у пошуку першого місця роботи.

ZONE3000 – міжнародна ІТ-компанія, яка вже понад 24 роки працює на українському ІТ-ринку. Наразі співпрацює з 2300+ фахівцями та входить до ТОП-10 ІТ-компаній України.
Студентів зацікавила інформація від випускниці кафедри Комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення, а те що Анастасія нещодавно сама була студенткою посприяло відкритому і дружньому спілкуванню.