ДАЙДЖЕТ НОВИН ЗА ТЕМОЮ «ЯК Я ПРОВІВ ЛІТО?» ВІД КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА МИТНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ

Літо 2024 року для кафедри пройшло з користю, тому раді поділитися інформацією про наші здобутки.

  • У рамках роботи наукового гуртка кафедри публічного управління та митного адміністрування під науковими керівництвом к.ю.н., доцента Коросташової І.М. студентами магістерської програми групи П 23-2м проведено ряд наукових досліджень з актуальних питань митного законодавства України та проблем його реалізації. Результат значущий:
  • студенти Білоножко Максим та Кляцький Денис – автори опублікованої наукової статті за темою «Сутність митно-правового інституту авторизованого економічного оператора: проблемні питання його реалізації в Україні» у студентському науковому журналі «UNIVERSUM» (№09 / червень, 2024);
  • студенти Безрідня Вікторія та Шпірно Ольга – автори опублікованої наукової статті за темою «Статус авторизованого економічного оператора в митному законодавстві України» у студентському науковому журналі «UNIVERSUM» (№10 / липень, 2024).

Наукового керівника нагороджено подяками, а студенти-дослідники отримали сертифікати, що підтверджують їх наукові результати у митній сфері. Вітаємо з науково-прикладними досягненнями!

  • Професора Івашову Л.М. вітаємо з сертифікацією як наукового консультанта Офіційного представництва Міжнародного інформаційного Нобелівського центру в Україні (червень 2024)!
  • Активну участь узяли викладачі кафедри Антонова О.В., Голоха Л.Ф., докторант Бобровський О.І., аспіранти Бондаренко Л.І., Власова Н.С., Давидов М.С., Котович М.О. у роботі Літньої наукової школи Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка за темою «Інформаційно-комунікативні технології та між секторальна взаємодія у сфері державної служби» (18 – 21 червня 2024 року, Київ, м. Київ), а також Міжнародного круглого столу за темою «Сучасні виклики для державної служби: інформаційно-комунікативний аспект» (21 червня 2024 року, м.Київ). Про результати свідчать відповідні сертифікати про участь і публікація тез доповідей в електронному збірнику матеріалів круглого столу.
  • Слід відмітити активну участь професорсько-викладацького складу в підвищенні кваліфікації, як науково-дослідницького напряму, так і щодо оновлення навчально-методичних підходів до викладання:
  • професор Івашова Л.В. узяла участь у таких заходах, як: вебінар за темою «Інтерактивні технології змішаного навчання в програмах підготовки магістрів та докторів філософії (PhD) в країнах ЄС та України» (12-21 липня 2024, Люблін, Республіка Польща); XXXVIII Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток сучасної науки: держава, проблеми та перспективи» (11-13 вересня 2024, Брно, Чеська Республіка);
  • професор Антонова О.В. успішно пройшла дистанційний навчальний курс для викладачів вищої школи з методики викладання англійською мовою (EMI Basis) із захистом проекту «Викладання вибіркової дисципліни «Лідерство / Leadership» (квітень – червень 2024, м. Дніпро, TESOL UKRAINE, НТУ «Дніпровська політехніка»); а також узяла участь в проекті розвитку співпраці бізнесу та освіти «Uni-Biz Bridge: Освіта в умовах невизначеності» від UGEN (26-29 серпня 2024, Україна).

А як пройшло Ваше літо ?