ВІТАННЯ ВІД КАФЕДРИ З ОТРИМАННЯМ ГРАМОТИ

З радістю вітаємо нашу шановну професорку кафедри Валерію Валеріївну Фесенко з отриманою Грамотою від Департаменту освіти і науки Дніпропетровської Облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання студентської молоді, розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу Дніпропетровщини і України та з нагоди відзначення Дня науки!

Валерія Валеріївна веде активну наукову, освітню та професійну діяльність за фахом, є членом Громадської організації «Професійна організація аудиторів,  бухгалтерів та викладачів обліково-контрольних дисциплін», Української асоціації сертифікованих бухгалтерів та аудиторів, Громадської організації «Прогресильні». У 2020 та 2022 рр їй присуджено стипендію Кабінету міністрів України для молодих вчених. З 2023 р. – член Галузевої експертної ради 07.1 Управління та адміністрування (як фахівець зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»).

Бажаємо Валерії Валеріївні подальших успіхів та натхнення в науковій та освітній діяльності, нових наукових досягнень та розширення професійних горизонтів!