КРУГЛИЙ СТІЛ ВІД АУДИТОРСЬКОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ «МОЛОДІ КАДРИ – МАЙБУТНЄ ПРОФЕСІЇ»

30 травня 2024 р. викладачі кафедри обліку, аудиту, аналізу і оподаткування взяли участь у роботі круглого столу, який організувала Аудиторська палата України у співпраці з партнерами кафедри – Професійною організацією аудиторів, бухгалтерів та викладачів обліково-контрольних дисциплін. Захід був присвячений співпраці Аудиторської спільноти із Закладами вищої освіти.

До роботи круглого столу долучились члени Аудиторської палати України, представники професійних організацій аудиторів України, академічна спільнота відомих ЗВО України, члени Галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наукова та професійна спільнота визначила актуальні питання сьогодення для розвитку спеціальності 071 «Облік і оподаткування», стимулювання молодих фахівців до професійного зростання та побудови кар’єри саме у сфері обліку та аудиту. Зокрема, обговорювались такі питання:

  • атестація кандидатів в аудитори;
  • заохочення студентів та викладачів до складання кваліфікаційного іспиту та проходження атестації аудиторів під час особливого періоду;
  • співпраця в процесах проведення професійної практики студентів у вигляді стажування для майбутніх аудиторів;
  • можливість підвищення кваліфікації викладачів через участь у заходах Аудиторської палати України.

Впевнені, що взаємодія та подальша співпраця забезпечать широкі можливості для професійного розвитку наших студентів та  побудови вдалої кар’єри у сфері обліку, аудиту та фінансів.

Наш спільних меседж - молодь має навчатись, працювати і жити в Україні!