Студенти спеціальності "Маркетинг" зустрілися з представниками «Мартін-клуб» та дізналися про проєкт «ВОНА Хаб» Дніпро

22.05.2024 відбулася важлива зустріч студентів спеціальності 075 Маркетинг з представниками «Мартін-клуб» (організації, яка займається захистом прав жінок), вони презентували проєкт «ВОНА Хаб» Дніпро.

«ВОНА Хаб» Дніпро пропонує жінкам, які постраждали від війни, гендерно зумовленого/домашнього насильства, сексуального насильства, пов'язаного з конфліктом (СНПК) психологічну підтримку з подальшою допомогою у навчанні та перенавчанні, працевлаштуванні, заснуванні та роозвитку власної справи. ВОНА хаб - це в першу чергу про економічну незалежність і реалізацію жінки.

У ході зустрічі обговорили актуальні проблеми, з якими стикаються жінки та шляхи їх вирішення.

Для маркетологів, такі зустрічі важливі і для формування професійних компетентностей, адже роль психології маркетингу в сучасному бізнесі стає все більш важливою. У світі, де існує велика конкуренція, маркетологам потрібно знати, як виділитися на ринку та залучити увагу споживачів різних сегментів. Психологія маркетингу може допомогти їм зробити це, даючи розуміння того, що думає і відчуває цільова аудиторія , і як їм можна запропонувати те, що їм дійсно потрібно, от наприклад, як послуги і продукція МАРТІН-клубу.

Спільними зусиллями ми зможемо створити безпечніше та рівноправніше суспільство! Дякуємо за зустріч!