СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ У СФЕРІ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Співпраця кафедри обліку, аудиту, аналізу і оподаткування з ТОВ «ПРО ТЕКНОЛОДЖІ», яка надає послуги з бухгалтерського обліку зарубіжним компаніям, стала доброю традицією.

14 травня 2024 року керівник фінансово-аналітичного відділу цього товариства пані Ольга Чепець провела вебінар на тему: «Інформаційна безпека фінансових та бухгалтерських даних (зарубіжний досвід)».

В заході прийняли участь викладачі кафедри, студенти 2-4 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 2 курсу спеціальності «Менеджмент», інші зацікавлені наші партнери та стейкхолдери – представники Громадської організації «Професійна організація аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД», ТОВ «Актіс Груп», аудиторської компанії  «Конкорд-Авантаж» та ТОВ «Трейд-сервіс», ТОВ «Центр програмних досліджень «Маяк», аудиторської фірми «ФІНЕМ-КОНСАЛТИНГ».

Учасники вебінару мали можливість ознайомитись з сучасними технологіями захисту бухгалтерської та фінансової інформації, новітніми та найбільш розповсюдженими за кордоном програмами для обліку, що надають високий ступінь захисту від ризиків  фінансового та цифрового шахрайства.

У сучасному цифровому інформаційному просторі розміщення та зберігання даних для бізнесу у хмарі вже не дає стовідсоткової захищеності від несанкціонованого втручання сторонніх осіб, отже потрібно шукати нові підходи до забезпечення інформаційної безпеки облікової та фінансової інформації. Тому особливо цікавим і корисним був досвід ТОВ «ПРО ТЕКНОЛОДЖІ».

Учасники вебінару висловили зацікавленість в подальшій співпраці зі стейкхолдером! Дякуємо за плідну співпрацю!