РАЗОМ ВПЕРЕД!

Минулий тиждень видався насиченим цікавими подіями, успішними заходами та плідною роботою. Професор Баден-Вюртемберзького державного кооперативного університету доктор Торстен Крінгс вже вдруге відвідав Університет митної справи та фінансів з курсами своїх лекцій. Протягом тижневого перебування в нашому місті професор читав лекції як для студентів університету, так і для викладачів.

Так, ранок понеділка 6 травня для наших полімовних студентів-філологів розпочався з німецькомовної лекції “Die Parteien in der Bundesrepublik Deutschland”. Хоч тема і була присвячена політичним партіям, чимало уваги було приділено видатним особистостям Німеччини та сучасним історичним подіям. Також професор акцентував увагу слухачів на поважному ставленні німецьких політиків до України та щирій допомозі нашій країні у воєнний час.

У другій половині дня професор прочитав англійською мовою неймовірно цікаву лекцію для науково-педагогічних працівників університету, яку з великим задоволенням відвідала в.о. завідувачки кафедри пані Тетяна Чухно. Лекцію було присвячену управлінню людськими ресурсами на міжнародному рівні з урахуванням економічних, юридичних, культурних особливостей суспільства в певних регіонах. Локалізацію в дії Торстен Крінгс вміло підкріплював низкою комплементарних прикладів.

Протягом наступних трьох днів студенти Університету долучились до практичного англомовного курсу “Стратегічний менеджмент”, а в п’ятницю прослухали заключну лекцію “Розвиток економічних систем”. Атмосфера під час усіх заходів була доброзичливою, легкою та приємною, усі виступи професора були цікавими, а питання слухачів дотичними. Учасники отримали незабутні враження, цікавий досвід спілкування та відвідування лекцій іноземними мовами. Повітряні тривоги не завадили проведенню лекцій і отриманню цінного досвіду. Заняття проводились навіть в укритті.

Кожний подібний захід направлений на виховання сучасної молоді, що відкрита до знань, знайомств та готова створювати майбутнє. Сподіваємося, що лекція не була останньою та з нетерпінням очікуємо наступних візитів пана професора!