ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЕМ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ КАНАДИ

20 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Туризм» та освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Університету митної справи та фінансів мали чудову нагоду поспілкуватись з фахівцем туристичної сфери Канади.

Стейкголдер Максим Шкурупій нині Travel Consultant y Departures Travel у м.Вікторія, штату Британська Колумбія. Спікер надихаюче розповів про власний професійний шлях становлення у сфері туризму, який почався із сімейної справи туристичної компанії «ЕКСПРЕСІЯ-СВ», про специфіку роботи компанії в різний час у розрізі загального стану справ в туризмі в нашій країні, про проєкти, які вдалось успішно реалізувати в Україні, зокрема про TripMyDream (привідкривши певні секрети організації таких турів). 

Високу зацікавленість у здобувачів вищої освіти викликали наступні теми про особливості роботи туристичних компаній Канади: 

поняття professional fee і можливість запровадження такої системи роботи з клієнтами в Україні;

топ-напрямки і види турів, які користуються популярністю серед місцевих жителів; 

програмне забезпечення, яке використовують туристичні компанії Канади, переваги та недоліки у порівнянні з українськими розробками;

умови роботи туристичних агентів, їх обов’язки;

skills, які потрібно опанувати, щоб стати професійним туристичним агентом. 

Дякуємо стейкголдеру за співпрацю, відкритість та бажання ділитися знаннями!