УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ТА ВИСОКИЙ ФАХ СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

8 червня 2022 року IV сесією Всеукраїнської школи з міжнародного гуманітарного права завершився чотиритижневий марафон з вивчення актуальних аспектів найзапитуванішої галузі міжнародного права – міжнародного гуманітарного права. 

Фінальна сесія Школи зібрала близько 50 слухачів з усіх куточків України і була присвячена питанням імплементації та дотримання норм міжнародного гуманітарного права. Спікеркою сесії виступила докторка юридичних наук, професорка, професорка кафедри міжнародного права Університету митної справи та фінансів Оксана ЛЕГКА, яка з використанням презентації докладно розповіла про чинники, що впливають на дотримання принципів і норм міжнародного гуманітарного права на міжнародному та внутрішньодержавному рівнях, відповідальність держав та репарації, індивідуальну кримінальну відповідальність за порушення норм міжнародного гуманітарного права, а також про судове та позасудове забезпечення дотримання міжнародного гуманітарного права. По завершенні виступу пані Оксана обговорила нагальні питання щодо виконання норм міжнародного гуманітарного права та відповіла на поставлені питання слухачів Школи.

 

Приєднуйтесь до найкращих!

Запрошуємо вас до навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право»!

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

+38 067-180-49-48; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.