Концепція кафедри публічного та приватного права.

Кафедра публічного та приватного права – це провідна кафедра з підготовки майбутніх успішних та професійних суддів, адвокатів, прокурорів, нотаріусів, виконавців та юристів. 

 

24/7 ми з нашими студентами. Ми здатні проводити заняття та консультування не тільки за розкладом, але й індивідуально для тих, хто зараз знаходиться за кордоном та на окупованій території. В цей складний час індивідуальний підхід до кожного. 

24/7 ми з нашими абітурієнтами та їх батьками. Ви можете у будь-який час отримати консультацію як стати успішним юристом і поступити до УМСФ.

24/7 наші випускники завжди залишаються з нами: співпрацюють, консультуються, спілкуються, підвищують кваліфікацію та в подальшому можуть стати видатними науковцями докторами філософії та наук, завдяки спеціалізованій вченій раді, що функціонує на кафедрі. 

24/7 ми з нашими стекхолдерами (майбутніми роботодавцями), які консультують, надають бази практики, стажування,  проводять спільні лекції і практичні заняття  зі студентами та запрошують на роботу. 

24/7 всі  сучасні онлайн-технології та методики  навчання майбутніх успішних правників доступні нам. На заняттях використовуємо ІКТ, мобільні технології, тренінг-навчання, технології критичного мислення. Проводимо онлайн-семінари та конференції.

24/7 ми постійно удосконалюємо свої знання та вміння. Викладачі кафедри публічного та приватного права сучасні, професійні, досвідчені та креативні: мають наукові ступені та вчені знання, постійно підвищують кваліфікацію та проходять стажування  в інших провідних навчальних закладах Європи та України, беруть участь у міжнародних конференціях, мають міжнародні сертифікати, чисельні публікації у зарубіжних виданнях, а також грамоти і нагороди. 

 

З усіх питань звертайтесь:

м. Дніпро, узвіз Крутогірний, 8, н.к. №3, каб. № 504;
тел.: 0960485260
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.