18.04.2022 р. відбувся телеміст на тему «Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах» в режимі онлайн. Захід організовано для здобувачів 241 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро), Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (Чернівці), Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ).
Модератором зустрічі стали к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УМСФ (м. Дніпро) Язіна В.А. та к.е.н., доцент кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ (м. Чернівці) Незвещук-Когут Т.С.
Запрошений гість та спікер – Сергій Кінський, шеф-кухар ресторану La France (м. Чернівці), переможець та призер міжнародних і всеукраїнських конкурсів кулінарного мистецтва.
Під час зустрічі пан Сергій поділився зі слухачами секретами успішної кар'єри ресторатора, великим досвідом участі у міжнародних конкурсах кулінарного мистецтва, а також особливостями організації дипломатичних прийомів, враховуючи власний досвід роботи на посаді шеф-кухаря у Посольстві України у Республіці Польща (2005-2008 рр.) та у Посольстві України у Сполучених Штатах Америки (2010-2014 рр.).
Також на зустрічі говорили про волонтерську діяльність закладів ресторанного бізнесу, яка стала невід’ємною складовою соціальної відповідальності суб’єктів сфери гостинності.
Слухачі виявили неабияку зацікавленість і наприкінці зустрічі задавали запитання стосовно правил та вимог до участі у конкурсах кулінарного мистецтва під егідою WASC. Також здобувачів цікавили питання щодо організації дипломатичних прийомів. Таким чином, сесія «питання–відповідь» переросла в активну дискусію серед слухачів. Це пов’язано з тим, що зустріч мала не тільки навчальний і практичний характер, а й широке наукове підґрунтя у рамках вивчення дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Сервісологія та сервісна діяльність».
Дякуємо Сергію Кінському за проведену зустріч!
Сподіваємося і на подальшу плідну роботу!
Мирного нам всім неба!
http://umsf.dp.ua/component/content/article/17-novyny-kafedry/1041-innovatsiini-transformatsii-restorannoho-biznesu-v-suchasnykh-umovakh?Itemid=101#sigProId1c1b34fe09