Лебідь Оксана Юріївна

Доцент кафедри – Лебідь Оксана Юріївна

Закінчила Дніпропетровський державний університет (спеціальність «Прикладна математика») та здобула кваліфікацію математик.

Науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.05.01 – теоретичні основи інформатики та кібернетики присуджено у 2012 році. Тема дисертації «Методи та моделі розв’язання нечітких задач оптимального розбиття множин».

У 2016 році присвоєно вчене звання доцента кафедри вищої математики та інформатики.

Дисципліни, що викладає: "Вища та прикладна математика", "Основи вищої математики та сучасні інформаційні системи", "Об'єктно-орієнтоване програмування", "Технологія розробки програмного забезпечення".

Сфера наукових інтересів: методи та алгоритми оптимізації, теоретичні питання інформатики та кібернетики, когнітивне моделювання, когнітивна психологія.

Профіль у Google Scholar

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., lЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Організаційна робота

З 2019 року куратор академічної групи ПМ19-1.

З 2021 року виконує обов’язки куратора груп ІПЗ 21-1, 2.

Керівник студентського наукового гуртка «Прикладна математика та інформаційні технології в економіці,  управлінні та фінансах».

Основні наукові та навчально-методичні праці

Сертифікати