УВЕСЬ СВІТ З УКРАЇНОЮ!!!

Друзі, всі ми робимо для захисту України все можливе. Але ви маєте знати також і про те, що наші корейські колеги проф. Чой Кванг Сун і старший викладач Бе Джі Йон разом з випускниками нашого Університету митної справи та фінансів Марією Колесник та Катериною Кононюк організували і провели в столиці Республіки Корея - Сеулі перед посольством РФ численний мітинг-протест, на якому позицію щодо підтримки України висловило понад 300 осіб. Дякуємо за підтримку!

Також вагомим є збір коштів на підтримку України, організований професором Університету митної справи та фінансів Чой Кванг Сун та випускницею М. Колесник серед наших партнерів, випускників, іноземних колег і друзів з різних країн. Так, Марія повідомляє з Кореї: «Нам передають щирі побажання миру, слова підтримки та значну фінансову допомогу. Вже відписалася вся Корея, чимало друзів із Японії, Індії, Філіппін, Польщі, Бразилії, Америки, Іспанії, Туреччини, Естонії, Китаю, Німеччини, Вірменії, Казахстану, Італії, Гонконгу, Марокко. Пишуть професори і режисери, актори і великі інвестори, фотографи, вчителі та інженери».  

Університету митної справи та фінансів офіційно і в соціальних мережах також щоденно пишуть про свою позицію і підтримку міжнародні партнери.

01 березня М. Колесник дала інтерв'ю про російську агресію в Україні на центральному каналі Сеульського телебачення. Корейське ТБ зробило нарізку про події в Україні для цього 4-хвилинного репортажу. До репортажу також було доєднано посилання на Петицію для ООН про захист неба України. 

Тримаймося, УВЕСЬ СВІТ З НАМИ!!!