Положення про порядок присудження ступеня доктора філософії

На черговому засіданні Вченої ради Університету, яке відбулося 21 лютого 2022 року, було затверджено «Положення про порядок присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради щодо присудження ступеня доктора філософії Університету митної справи та фінансів» (далі – Положення).

Положення є нормативним документом, який регулює питання утворення разової спеціалізованої вченої ради Університету та присудження нею ступеня доктора філософії, а також скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради про присудження зазначеного ступеня. 

Метою запровадження Положення є регламентація і впорядкування процесів присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради Університету щодо присудження ступеня доктора філософії 

Положення розроблене відповідно до чинного законодавства України про освіту та внутрішніх нормативних документів, які регламентують діяльність Університету.

Чекаємо усіх охочих на навчання для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії.



21 лютого 2022 року на засіданні Вченої ради Університету було затверджено вартість навчання в аспірантурі та докторантурі на 2022 рік.

Актуальна вартість навчання в аспірантурі на третьому освітньо-науковому рівні з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії за усіма спеціальностями становить 35.100 грн. за очною формою підготовки та 32.100 грн. за заочною формою.

Навчання в докторантурі за усіма спеціальностями становить 19.600 грн. за рік.

Запрошуємо усіх бажаючих до вступу в аспірантуру та докторантуру в наш Університет.

Проректор з наукової роботи                                         Дмитро Приймаченко