Проєкт «Єврошколи» - 2022

Представництво Європейського Союзу в Україні повідомляє що у 2022 році розпочинається новий багаторічний освітній проєкт «Єврошколи», який наразі запланований до 2025 року. Оголошення про відбір учасників опубліковане Представництвом Європейського Союзу в Україні на https://bit.ly/3GZ54Op.

3 2022 року учасниками програми можуть стати не тільки студенти (бакалаврат, магiстерiум) та аспіранти закладів вищоїї освіти України, а також учні 9-11 класів.

«Єврошколи» -  освітній  проєкт Представництва €С в Україні, започаткований 8  років тому. Проєкт дає: можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини ЄС-Україна від провідних експертів у цій  галузі. Для  молодих українців  цей  проєкт стане  цінною  можливістю створити  або  розширити  мережу однодумців, готових ділитися досвідом  та бути рушійною силою Європейської інтеграції України. У рамках програми студенти та школярі братимуть участь у відкритих дискусіях, майстер-класах, дебатах та іграх, які дозволять їм набути ґрунтовних навичок міжособистісного спілкування та отримати надійну інформацію про ЄС.

Цього року ми планується провести два цикли інтерактивних навчальних  модулів: навесні та восени. Цикли включатимуть модулі на різноманітні теми, починаючи від інформації про інституції ЄС та Європейські цінності до медiаграмотностi, інтернет-безпеки, екологічних iнiцiатив тощо. 20 найкращих студентів будуть запрошені до участі в літніх або зимових школах в офлайн-форматi!

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Вікторія Давидова, радниця з питань преси та інформації, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або до організації-виконавця проєкту (ГО "Молодіжна Альтернатива", Людмила Кудiна, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Інформація про "Єврошколи"