Освітньо-кар’єрний квест

Студенти Університету митної справи та фінансів взяли участь у квесті
за темою: «Освіта та працевлаштування молоді».

Ми часто чуємо про різні соціологічні дослідження, але дуже рідко маємо можливість взяти в цьому участь. На сьогодні, активним студентам університету пощастило та вони були запрошені на обговорення соціологічного дослідження, яке проводилося на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Дніпропетровської обласної державної адміністрації. 

Захід відбувся в рамках соціологічного дослідження за темою: «Соціологія молоді: освіта та працевлаштування 2021». Обговорення результатів дослідження відбувалися в форматі відтворення соціальних груп: школярі, студенти, працююча молодь, експерти. Тематика дослідження  дуже актуальна, тому дискусія за деякими питаннями була дуже жвавою.

Дякуємо нашим студентам за активну участь у заході. А саме участь у квесті взяли: Глущенко Наталья, Сліпко Владислав, Войченко Дарина, Божко Андрій,  Кучер Анна, Горностаїва Марія, Шуляк Анастасія, Вакуленко Марія.

Висловлюємо щиру вдячність Дніпропетровській обласній державній адміністрації за запрошення та сподіваємося на подальшу співпрацю.