Шмалькхальденський Університет прикладних наук

Шмалькхальденським Університетом прикладних наук відкрито для прийому студентів з обміну з усіх університетів-партнерів на основі ERASMUS+ чи двосторонніх угод на наших п'яти факультетах. Літній семестр у SUAS розпочинається 1 квітня 2022 року в очному форматі. Для спокійного врегулювання обов'язково рекомендується прибути до SUAS вчасно. Про ваших учнів подбають приятелі-добровольці, наша команда та понад 600 іноземних студентів тут, у SUAS. Список курсів, що викладаються англійською мовою, відкритий для наших студентів за обміном: https://www.hs-schmalkalden.de/en/international/incoming-students/courses-for-incomings/exchange-students/suse-2022.html . Зверніть увагу на рівні курсу та вимоги, зазначені у навчальних планах на цьому веб-сайті. Звісно, у пропозиціях курсів можуть бути невеликі зміни – будь ласка, нехай ваші студенти перевіряють це час від часу. Лекції продовжаться до 15 липня 2022 року, а іспити пройдуть бл. до 6 серпня 2022 року.

Шмалькхальденський Університет приладних наук - це чисте, безпечне та доступне місце для проведення семестру з обміну. Як державний університет не бере плату за навчання. Студенти, однак, мають внести одноразовий внесок семестр у розмірі приблизно 130 євро для зарахування, з яких університет перерахує 100% Студентському союзу та Студентській асамблеї, включаючи безкоштовний проїзд громадським транспортом по всій Тюрінгії. Найзручніший та найдоступніший варіант проживання в Шмалькхальденському Університеті приладних наук – в одному з гуртожитків. Забронюйте кімнату для себе якнайшвидше, оскільки кількість місць обмежена: https://www.stw-thueringen.de/en/housing/application/. Якщо гуртожиток буде повністю  заброньований, Шмалькхальденський Університет приладних наук допоможемо студентам знайти місце для проживання протягом семестру.

У додатку до доповідної також знаходиться плакат про програму обміну. Вся процедура також пояснюється на веб-сайті: https://www.hs-schmalkalden.de/en/international/incoming-students/application-and-enrollment.html