Поки Паоло Брешиа перебуває в Україні, чекайте гарних новин.
Отож, 19 березня на базі Університету митної справи та фінансів відбувся майстер-клас у рамках Роботи Українко-італійського центру та проєкту EuroEst 2025, який об'єднав студентів з Дніпра, Запоріжжя та Кривого Рогу, а також ветеранів Дніпропетровської області та їхніх родин. Під час заходу учасники мали можливість вивчити рецепт традиційного італійського різотто з грибами, що стало ще одним кроком у вдосконаленні їхніх навичок у сфері готельно-ресторанного бізнесу та кулінарної майстерності.
Майстер-клас провів шеф-кухар та президент Асоціації «UCM-Italy» Паоло Брешиа зі своєю потужною командою!
Університет митної справи та фінансів продовжує розвивати міжнародну співпрацю та підтримувати соціальні ініціативи, які сприяють розвитку регіону та його мешканців.