ЗУСТРІЧ ЕКСПЕРТА-ТОВАРОЗНАВЦЯ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання відбулась онлайн-зустріч експерта-товарознавця Холодової Ольги Юріївни, кандидата технічних наук, атестованого судового експерта з правом проведення експертиз за експертною спеціальністю «Визначення вартості машин, обладнання, сировини та споживчих товарів», на тему «Якість продукції: методи визначення та оцінювальні показники».

Під час зустрічі піднімались важливі питання щодо визначення та оцінювання показників якості, методів контролю якості на прикладах конкретних продовольчих та непродовольчих товарів, факторів, що впливають на якість продукції, відповідності продукції нормативно-технічній документації, відповідальності виробників за її якість тощо. Оцінка якості послуг та товарів підприємств готельно-ресторанного господарства є важливою умовою забезпечення їх конкурентоспроможності. В цілому проведена зустріч була змістовною, корисною та цікавою для майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи, викликала чимало запитань у здобувачів вищої освіти. На усі запитання здобувачів вищої освіти було надано відповіді.

Ми щиро вдячні Ользі Юріївні Холодовій за долучення до освітнього процесу та сподіваємось на подальшу співпрацю.