Майстер-класи для ветеранів з італійським смаком

04 лютого в рамках ініціатив українсько-італійського центру Університету митної справи та фінансів і Центру ветеранського розвитку при УМСФ відбувся майстер-клас з італійської кухні для ветеранів Дніпра та членів їхніх сімей.

Майстер-клас особисто провів президент Асоціації рестораторів півдня Італії, наш багаторічний партнер Паоло Брешиа, та його команда. Мету заходу становить ознайомлення ветеранів та членів їхніх сімей, які зацікавлені у відкритті або розвитку власного ресторанного бізнесу, з особливостями технологічних процесів італійської кухні. У ході майстер-класу Паоло Брешиа та учасники заходу спільно приготували страви, які входять до переліку страв середньоземноморської дієти ЮНЕСКО. Це вже другий із запланованої серії заходів від UCM Italy для українських ветеранів.

У майстер-класі також узяли участь голова Павлоградської районної ради Дмитро Павлов та представник Самарівської міської ради Артур Адамян, які виразили готовність організувати подібні заходи для ветеранів Павлоградської та Самарівської територіальних громад. Як слушно зазначив директор Центру ветеранського розвитку при УМСФ Сергій Звірко - далі буде.