Підписання меморандуму про співпрацю між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара й Університетом митної справи та фінансів

Мету освітніх реформ становить підвищення рівня якості освітнього середовища. Забезпечуватись очікуваний результат має не лише здоровою конкуренцією закладів вищої освіти, але й їх продуктивною взаємодією на ринку освітніх послуг в інтересах споживача. Тому в співпраці хедлайнерів освітнього процесу зацікавлені не лише самі виші, але й насамперед їхні студенти, які внаслідок такої взаємодії одержують принципово новий якісний рівень освіти, академічної мобільності та фахової практики.
Саме такими міркуваннями зумовлене підписання меморандуму про співпрацю між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара й Університетом митної справи та фінансів.
30 вересня 2021 року ректор Університету митної справи та фінансів Дмитро Бочаров та ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергій Оковитий домовилися про взаємодію очолюваних ними закладів вищої освіти в освітній, науковій та прикладній сферах, відкривши тим нову сторінку відносин і зробивши впевнений крок у напрямку формування потужного освітньо-наукового партнерства.