З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

18 жовтня 2024 року о 12.50 професором кафедри міжнародного права Оксаною ЛЕГКОЮ та доцентом кафедри міжнародного права Людмилою ФІЛЯНІНОЮ було проведено кураторську годину з групами МП-24-1 та МП-24-2 «З Україною в серці».

На кураторську годину були запрошені:

Якименко Сергій Васильович, офіцер ЗСУ;

Киричок Наталія Іванівна, волонтерка Волонтерського штабу «Українська команда», лідерка волонтерського руху в Дніпропетровській області.

Наталія Іванівна розказала студентам про роботу волонтерів, про необхідність бути обережними і не забувати про мінну безпеку, про роль кожного в наближенні перемоги.

Сергій Васильович зосередив увагу студентів на відповідальності за вчинення дій із послаблення військового та економічного потенціалу держави, перешкоджання законній діяльності ЗСУ; підкреслив роль та значення сучасної молоді у розбудові вільної та сильної України.

Виступаючі відповіли на запитання студентів.

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Якименко Сергію Васильовичу та Киричок Наталії Іванівні та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)