ТРЕНІНГ «ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1 КУРСУ ФІНАНСОВОГО ФАКУЛЬТЕТУ

16 жовтня 2024 року студенти 1 курсу фінансового факультету прийняли участь у тренінгу на тему «Домедична допомога», який проводили працівники управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції - старший інспектор з особових доручень з рекрутингу відділу кадрового забезпечення Філіпов Владислав Володимирович та інструктори з професійної підготовки Нікітенко Андрій Віталійович та Кривошеїн Олексій Геннадійович.

Працівники патрульної поліції розповіли про важливість набуття будь – якою людиною (цивільною чи військовою) навичок домедичної допомоги, адже володіння ними може зберегти здоров’я та життя.

Інструктори звернули увагу на основні аспекти безпеки людини, яка надає домедичну допомогу: власна безпека, біологічна безпека, юридична безпека.

В практичній частині тренінгу інструктори продемонстрували алгоритм дій при наданні різних видів домедичної допомоги, наводили приклади, з якими їм довелося зустрітися при виконанні своїх службових обов’язків. Усі бажаючі студенти, з допомогою інструкторів, змогли потренуватися у наданні домедичної допомоги.

Також студенти були ознайомлені з особливостями та умовами служби, вимогами для кандидатів та етапами вступу в патрульну поліцію.

Викладачі та студенти фінансового факультету УМСФ висловлюють вдячність працівникам патрульної поліції за їх щоденну важливу роботу, а також за цікаву та інформативну зустріч.