Онлайн тренінг-інтенсив «Супровід студентських проєктів» для викладачів курсу «Демократія: від теорії до практики»

Посилення викладацьких компетентностей щодо курсу «Демократія: від теорії до практики» - у фокусі кафедри міжнародного права УМСФ!

Вже другий навчальний рік поспіль на підставі Протоколу про співпрацю з Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES Ukraine) кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ здійснює викладання вибіркового освітнього компоненту «Демократія: від теорії до практики».

Посилюючи викладацькі компетентності з означеного курсу, 03 жовтня 2024 року у форматі онлайн старший викладач кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Дмитро ТРЕСКІН взяв участь у Онлайн тренінгу-інтенсиві «Супровід студентських проєктів» для викладачів курсу «Демократія: від теорії до практики», проведеному командою Асоціації викладачів громадянської освіти (АВГО).

Під час заходу учасники та учасниці обговорили студентський проєкт і його роль в структурі курсу, організацію роботи над студентським проєктом, кроки проєкту: виклики під час різних форматів та умов викладання, а також презентації проєктів та ДемБачення.

Кафедра міжнародного права УМСФ висловлює вдячність Асоціації викладачів громадянської освіти та Міжнародній фундації виборчих систем в Україні зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!

Запрошуємо абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти обирати для навчання у 2025 році спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)