УКЛАДЕНО ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ УНІВЕРСИТЕТОМ ТА ПП «ЕКСПОЛАЙТ»

Якісна підготовка здобувачів вищої освіти, яка б максимально відповідала та забезпечувала потреби стейкголдерів, неможлива без участі та взаємодії між Університетом та представниками сучасного, успішного міжнародного бізнесу. З метою налагодження партнерських відносин із зовнішніми замовниками для спеціальності 051 ЕКОНОМІКА (ОП Економіка), за ініціативи кафедри економіки та економічної безпеки відбулося укладення договору між Університетом митної справи та фінансів і ПП «ЕКСПОЛАЙТ». Від Університету договір підписав перший проректор, голова вченої ради Університету, професор Віктор ЧЕНЦОВ, ПП «ЕКСПОЛАЙТ» представив власник бізнесу Микола КАБЛУКА. Пан Микола презентував присутнім реалізовані проєкти, які вражають своїми характеристиками та філософією, направленою на розвиток.

Декан факультету, Вікторія ДАЦЕНКО зазначила, що такий напрям співпраці для факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин є одним із пріоритетних, оскільки саме практична складова та працевлаштування випускників є найважливішими критеріями оцінки якості надання освітніх послуг.

Під час заходу було обговорено важливі аспекти взаємодії, зокрема можливості проведення спільних заходів, в тому числі на базі підприємства, а також участь здобувачів у практичній підготовці та подальшому працевлаштуванні. Учасники зустрічі відвідали митний музей Університету, експозицію Петриківського розпису та визначили план подальших заходів, спрямованих на розвиток співробітництва у напрямку підвищення професійної підготовки майбутніх фахівців.

Дякуємо власнику компанії «ЕКСПОЛАЙТ», пану Миколі КАБЛУКА за увагу до молоді та можливості долучитися до успішної побудови кар’єри у компанії майбутнього !