Рубрика «Знайомство з нашими спортсменами» та АНОНС!

Змішані бойові мистецтва (MMA)

Цього навчального року до Університету митної справи та фінансів вступило багато чудових спортсменів та спортсменок. Тому продовжуємо гортати спортивні сторінки та знайомитись з нашими чемпіонами.

БУРМА ДАНІЇЛ студент інноваційного факультету, спеціальність 275 «Транспортні технології» - срібний та бронзовий призер Чемпіонату світу з Combat Ju-Jutsu, учасник чемпіонату світу з ММА, 3-разовий чемпіон України з Combat Ju-Jitsu, 2-разовий чемпіон України з ММА, чемпіон України з бойового самбо, чемпіон України з рукопашного бою, призер чемпіонатів України з рукопашного бою та Combat Ju-Jitsu. Також багаторазовий чемпіон та призер змагань з самбо і дзюдо, рукопашного бою, бойового самбо та Combat Ju-Jitsu.

Спортивна кар'єра Даніїла розпочалась коли йому було 5 років. Почав тренування з дзюдо в ДЮСШ «Динамо-Сілейр», а потім, у віці 7 років, перейшов під опіку тренерів з рукопашного бою на базі ДЮСШ 7 «Динамо», де тренується й по сьогоднішній день. У віці 7 років відбулися його перші змагання - одразу Всеукраїнський турнір, на якому було отримано перше звання Чемпіона. У віці 8 років Даніїл увійшов до складу збірної команди області та прийняв участь у чемпіонаті України з Combat Ju-Jitsu, де посів друге місце. До моменту вступу у наш Університет постійно брав участь у змаганнях різного рівня в більшості випадків здобуваючи перші місця.

Даніїл завдячує своїми досягненнями не тільки власним силам, а й тренерам: СК «Лють» - тренер Расохіна Альона, СК «Дзюдо 80» - Старов Володимир, Пірог Олександр, Дрога Анатолій, СК «Леон» - Сокол Олександр та ДЮСШ 7 «Динамо» - Іващенко Валентин, Сотнікова Надія.

 

АНОНС

З наступного тижня розпочинається Універсіада-2024 Університету митної справи та фінансів, турнірами з ігрових видів спорту серед збірних команд факультетів.

Тож чекаємо наших спортсменів, і за можливості вболівальників, на турнір з волейболу – 10 жовтня, початок змагань з 09:00 та турнір з футболу – 11 жовтня, початок змагань о 10:00.