Зустріч здобувачів освіти ОП “Кризова психологія” та ОП “Кризова та реабілітаційна психологія” з представниками проєкту USAID

Здобувачі освіти за ОП «Кризова психологія», ОП “Кризова та реабілітаційна психологія” другого (магістерського) рівня вищої освіти та студентів старших курсів ОП «Психологія» бакалаврського рівня  1.10.24 отримали інформацію про можливість участі в групах психологічного ресурсування в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадянського здоров’я».       Навички самодопомоги та психологічної підтримки інших стали надзвичайно важливими в умовах війни, що триває. Отже запропонований проєкт викликав чималий інтерес і активний відгук серед здобувачів освіти.

Проєкт презентували співзасновник Психологічного простору «ПроЖИТИ» фасилітатор і ментор дитячих програм Богдан Піщанський, а також кризовий психолог Дар’я Шевченко.

Простір «Про ЖИТИ» створений коаліцією трьох організацій: ГО «СпільноТИ», ГО «Кризова психологічна допомога міста Дніпро та Дніпропетровської області» і БФ «Save Pease in UA».

Щиро вдячні Психологічному простору «ПроЖИТИ» та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!