ВІТАЄМО ГОЛОВУ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УНІВЕРСТИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ З ВІДЗНАКОЮ!

Студент групи П21-1, Саломатін Ярослав, голова студентського парламенту навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів, навчаючись на 4-му курсі спеціальності 081 “Право”, гідно займається педагогічною діяльністю. Він працює завідувачем відділу Комунального закладу позашкільної освіти "Центр дитячої та юнацької творчості “Крок” Дніпровської міської ради.

За короткий період педагогічної діяльності Ярослав став ініціатором відкриття та куратором молодіжного простору на базі закладу. Він активно співпрацює з громадськими організаціями, благодійними фондами та комунальними підприємствами з метою створення партнерських відносин. 

Ярослав здійснює кураторство над італійським проєктом SAFE-UKR, який спрямований на підтримку та допомогу сім’ям у надзвичайних ситуаціях в Україні, надаючи гуманітарну допомогу та доступ до інтегрованих послуг освіти на базі закладу позашкільної освіти.

Також Ярослав є ініціатором та організатором молодіжного проєкту “#СтудіяМолодь”, який вже впевнено набирає обертів і має 5 випусків. 

За свою сумлінну, плідну педагогічну діяльність, високу професійну майстерність та відданість справі, активну громадську і життєву позицію, вагомий особистий внесок у забезпечення потреб молоді до пізнання і творчості, Ярослав був нагороджений подякою від міського голови міста Дніпро.

👏 Вітаємо Ярослава з цим досягненням та бажаємо подальших успіхів! 🎉