АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ В ЛАТВІЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

Кафедра міжнародного права вітає здобувачів вищої освіти спеціальності 293 «Міжнародне право» ННІ права та міжнародно-правових відносин з проходженням відбору та початком навчання в осінньому семестрі 2024 року в рамках онлайн-інтенсивних модулів з європейських студій англійською мовою на базі факультету політології Латвійського університету. Модулі спеціально розроблені для учасників з України та Молдови, щоб озброїти учасників навичками та знаннями, враховуючи тіснішу інтеграцію та потенційне членство України та Молдови в ЄС. На вибір здобувачам вищої освіти спеціальності 293 «Міжнародне право» було запропоновано вивчати такі модулі: 1). Європейські студії – Внутрішні справи (12 ECTS) охоплюватиме такі теми: аналіз політики, формування політики, належне врядування, досвід Латвії як країни ЄС, управління змінами, публічна дипломатія та стратегічні комунікації. Модуль проходитиме з 9 вересня по 5 жовтня; 2). Європейські студії – Міжнародні відносини (12 ECTS) охоплює такі теми, як заснування ЄС, інституції ЄС, історія розширення ЄС, теорії інтеграції ЄС, процес європеїзації, економічна європеїзація, політична європеїзація, регіоналізація, європеїзація та національна ідентичність. Модуль буде проходити онлайн з 7 по 31 жовтня.

 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти обирати для навчання у 2025 році спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)